Konferenciák                               2017 - 2013 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 1999

Andorka Rudolf TT konferencia 2017-ben

Családformálódás, társadalomszerkezet és devianciák Magyarországon Emlékkonferencia Andorka Rudolf halálának huszadik évfordulója alkalmából
(2017. november 16.)

Andorka Rudolf TT konferencia 2013-ban

Az Andorka Rudolf Társadalomtudományi Társaság, a Budapesti Corvinus Egyetem 2013. május 24-én az erdélyi Sapientia Egyetemen konferenciát rendezett Andorka Rudolf könyvtári hagyatékának ünnepélyes átadása alkalmából. Az alábbi hivatkozásokon elérhetők a konferencia fontosabb információi.

Andorka Rudolf TT konferencia 2009-ben

Az Andorka Rudolf Társadalomtudományi Társaság 2009. október 19-én a Corvinus Egyetemen a deviancia konferenciát tervez "A krízis, mint esély" címmel. Az aláhúzott hivatkozásokon elérhetők a konferencia fontosabb információi. Az adatokat folyamatosan frissítjük.

Andorka Rudolf TT konferencia 2008-ban

Az Andorka Rudolf Társadalomtudományi Társaság és a Népességtudományi Kutató Intézet 2008. november 25-én a KSH épületében "Párkapcsolatok" címmel Cseh-Szombathy László emlékének tisztelegve rendezett konferenciát. Az alábbi lista tartalmazza a konferencia  programját és az elhangzott előadásokat. Az aláhúzott hivatkozások megnyithatók, illetve letölthetők.

 

Andorka Rudolf TT konferencia 2007-ben

Az Andorka Rudolf Társadalomtudományi Társaság, a Budapesti Corvinus Egyetem Szociológiai és Társadalompolitikai Intézete, valamint a Magyar Statisztikai Társaság Demográfiai szakosztálya 2007. október 19-én a a BCE épületében "Migráció - társadalmi összefüggések" címmel rendezett konferenciát. Az alábbi lista tartalmazza a konferencia  programját és az elhangzott előadásokat. Az aláhúzott hivatkozások megnyithatók, illetve letölthetők.

Andorka Rudolf TT konferencia 2006-ban

Az Andorka Rudolf Társadalomtudományi Társaság és a Budapesti Corvinus Egyetem Szociológiai és Társadalompolitikai Intézete 2006. október 9-10-én a Andorka Rudolf születésének 75. évfordulója alkalmából a BCE épületében "Migráció - társadalmi összefüggések" címmel rendezett konferenciát. Az alábbi lista tartalmazza a konferencia  programját és az elhangzott előadásokat. Az aláhúzott hivatkozások megnyithatók, illetve letölthetők.

Andorka Rudolf TT konferencia 1999-ben

Az Andorka Rudolf Társadalomtudományi Társaság 1999. április 22-23-án a KSH-ban "Törések és kötések a társadalomban" címmel rendezett konferenciát. Az alábbi lista tartalmazza a konferencia  programját és az elhangzott előadásokat. Az aláhúzott hivatkozások megnyithatók, illetve letölthetők.

      Megjegyzés: Az előadásokat mindenhol az elhangzás sorrendjében tüntettük fel.